autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpe de pui in crusta picanta

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Ingrediente
.6 pulpe inferioare de pui, .unt cat o nuca, .1 ou, .3 felii de paine(eu am folosit de secara pentru ca din asta aveam in casa), .1 ceapa, .2 catei de usturoi, .rozmarin, .patrunjel uscat, .sare ,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Pulpele se curata, se spala si se lasa la scurs.
Separat inmuiem painea in putina apa sau supa dupa care o stoarcem bine si o pasam cu ajutorul unei furculite.Amestecam cu o lingurita de unt , ceapa rasa, usturoiul zdrobit ,oul batut , rozmarinul, sarea si piperul.Omogenizam bine si obtinem o pasta cu care ungem fiecare pulpa in parte.
Punem pulpele intr-o tava unsa cu unt , adaugam o ceasca de supa de carne si dam la cuptor pentru circa 1 ora si 10 min. la foc potrivit.Daca mai este cazul mai adaugam din cand in cand supa. Scoatem cand totul este facut si rumen .
Servim alaturi de o garnitura si o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta picanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Carnati proaspeti de casa

Carnati proaspeti de casa

Matele se spala foarte bine, se intorc cu ajutorul unui creion si se tin in apa cu sare si putin

43 voturi    30 comentarii
5h
Fripturi
Pui la punga knorr

Pui la punga knorr

Puiul spalat si curatat, il ungem cu mustar si il bagam in punga speciala din plicul knorr, turnam

7 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2013

    cu mare drag te servesc Constanta!

  • Fara foto

    Proca Constanta , 01 decembrie 2013

    Arata foarte bine,vreau si eu...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • .6 pulpe inferioare de pui
  • .unt cat o nuca
  • .1 ou
  • .3 felii de paine(eu am folosit de secara pentru ca din asta aveam in casa)
  • .1 ceapa
  • .2 catei de usturoi
  • .rozmarin
  • .patrunjel uscat
  • .sare ,piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
maria mihalache

maria mihalache (Chef de cuisine)

cu mare drag te servesc Constanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe cu usturoi si ierburi aromatice la cuptor