autor:

Sidy

» » Fripturi

Pulpe de pui in marinada ,facute pe grill

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2011

Ingrediente
4 pulpe pui, 100 ml vin, 3 linguri ulei, amestec condimente pui Fuchs, usturoi, piper, chilli, sare aromata

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Luam pielea de pe pulpe.
Intr-un bol mai mare amestecam vinul, uleiul si celelalte condimente.
Trecem pulpele pe ambele parti prin aceasta marinada , apoi le lasam in ea, la rece pentru macar o ora. Cu cat le lasam mai mult in marinada , cu atat vor avea un gust mai bun.Ideal ar fi sa le lasati de seara pina dimineata....
Punem grillul in functiune si cand acesta s-a incalzit punem pulpele pe el sa se friga, 30 de minute pe o parte, le intoarcem si lasam alte 20 minute pe partea cealalta. Dar asta depinde de grillul fiecareia.
Eu am servit pulpele cu o salata de varza proaspata amestecata cu felii de rosii si marar verde tocat si asezonata.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in marinada ,facute pe grill" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui cu cartofi la cuptor

Pui cu cartofi la cuptor

Punem pulpele intr-o tava unsa cu putin ulei si apoi punem cartofi deasupra pulpelor. Le dam la cuptor

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti cu usturoi

Friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti cu usturoi

In primul rand va urez tuturor "La multi ani!", sa aveti un an mai bun si plin de impliniri pe toate

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

    Foarte gustoase, cu marinada desigur.

  • vio.vio

    vio.vio (Chef de cuisine) , 25 februarie 2011

    retetele tale trebuie incercate FELICITARI!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2011

    Foarte fine si apetisante!*****

    • sorina gabriela

      sorina gabriela (Chef de cuisine) , 25 februarie 2011

      vai ce pofta mi-ai facut ! astept cu nerabdare timpul grilului si am sa iti fac si eu pofta :)) *****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 februarie 2011

      ce bine arata..mi s afacut pofta!:)

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 februarie 2011

      Cea mai buna leguma e carnea...asa zice sotul meu ha,ha,ha. Si cand vad la tine "legumele" astea... si cand ma gandesc cat sant de bune yumi,yumi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoase, cu marinada desigur.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui cu sos de usturoi si vin