autor:

Manolovici Eugen

» » Fripturi

Pulpe de pui cu leurda, la ceaun

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Ingrediente
4 pulpe, 1 cescuta de ulei, 1/2 pahar vin alb, 3-4 frunze de leurda, sare, piper alb macinat, boia de ardei, 4 cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

13 voturi

Mod de preparare

Pulpele sarate, piperate si prafuite cu boia, se pun in ceaun . Se adauga peste ele uleiul, vinul, frunzele de leurda, si cartofii, curatati si taiati in cate 4 bucati. Se pune ceaunul la cuptor la foc potrivit timp de 45 de minute, din 10 in 10 minute se ung pulpele si cartofii cu sosul din ceaun cu o lingura. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu leurda, la ceaun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui  inabusita cu mamaliguta

Friptura de pui inabusita cu mamaliguta

Se spala si se zvanta carnea apoi se condimenteaza cu condimentele pentru friptura, concentrat, piper,

18 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Luam o tava la care ne poate intra coasta intreaga Adaugam uleiul si carnea. Facem un bait din:-frunzele

17 voturi    14 comentarii
12h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • tatiana

    tatiana (Bucatar sef):

    Excelent!!!!, am pregatit si eu, iti lasa gura apa, eu le-am mancat cu mamaliga si gogonele, bravo!!!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ank (Maestru bucatar) , 21 aprilie 2010

    Nu stim de reteta aceasta.Am dezghetat repede din congelator niste pulpe,am cumparat o legatura de leurda(stau foarte aproape de piata) si am facut reteta.A iesit foarte buna!Am recomandat-o si vecinelor mele.

  • sorinache

    sorinache (Maestru bucatar) , 20 aprilie 2010

    am facut si eu reteta, da, da, da, mi-a placut !!!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

13 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 1 cescuta de ulei
  • 1/2 pahar vin alb
  • 3-4 frunze de leurda
  • sare
  • piper alb macinat
  • boia de ardei
  • 4 cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

ank (Maestru bucatar)

Nu stim de reteta aceasta.Am dezghetat repede din congelator niste pulpe,am cumparat o legatura de leurda(stau foarte aproape de piata) si am facut reteta.A iesit foarte buna!Am recomandat-o si vecinelor mele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptură de porc la tavă