Pulpele se fierb si se spala bine (se pot imparti in doua), se curata cartofii de coaja si se taie rondele, rosiile se taie de asemenea rondele, ardeiul si ceapa se taie felii. Dupa ce s-au fiert pulpele se spala bine se pun intr-un vas, se ung cu ulei si se adauga boia si sare si se freaca bine. Dupa aceea se unge o tava cu ulei si se adauga pulpele si legumele in tava. Se stropesc pulpele cu zeama de de la o lamaie sau se poate taia lamaia rondele si se aseaza peste pui, iar pasta de tomate se dizolva cu un pahar de apa si se pune peste pui si legume. Se pune la cuptor si se lasa cam 45 de minute, iar din cand in cand se pune apa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii