Pulpele de pui se spala bine cu apa rece, se elimina grasimea vizibila, dar si pielita. Se sareaza, se da cu piper alb, proaspat macinat si de dau deoparte. Intre timp, ardeii se spala bine cu apa rece, se elimina coditele si peretii interiori, semintele etc. se taie in bucati marunte si se pun intr-un bol. Morcovii se spala, se curata putin, se fierb la aburi pret de cateva minute si se dau deoparte.
Rosiile se spala, se taie in bucati (se elimina semintele, se taie doar pulpa) si se pun peste ardeii tocati. Morcovii se taie usor in bucati se pun peste restul de legume.
Se ia o tava termorezistenta si se asaza toate legumele, cu grija. Peste legume se pun pulpele de pui, se adauga uleiul vegetal, apa (cat sa acopere pulpele), se adauga dafinul, sare si piper proaspat macinat. Se baga in cuptorul incins, unde vor sta circa o ora la foc mediu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii