Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor

Ingrediente

  • 4 pulpe intregi de pui
  • 2 cepe rosii
  • 4 catei de usturoi
  • un ardei rosu
  • un ardei alb
  • un pahar de vin de casa
  • condimente-grill pentru pui, piper, boia si sare
  • 3-4 linguri de ulei

Mod de preparare

Se spala pulpele, se taie fiecare in doua si se unge cu ulei fiecare bucata. Se ia o tava termorezistenta,se pun 2-3 linguri de ulei, apoi se taie legumele(poza 2), si se aseaza in tava(poza 3). Peste legume se pun pulpele, si se condimenteaza cu grill pentru pui, sare, boia si piper. Se toarna cu grija o jumatate de pahar de vin peste pulpe (poza 4). Se acopera tava cu capacul ei, si se pune la cuptorul incins in prealabil (poza 5). Dupa cca 30 min se scoate tava si se intorc pulpele pe partea cealalta. Se toarna cealalta jumatate de pahar de vin peste pulpe si se condimenteaza (poza 6). Se acopera din nou cu capacul, si se pune tava la cuptor pentru inca 30 min. Cand pulpele sunt gata (poza 7), se scoate tava din cuptor.

Se pot servi cu garnitura de cartofi piure care se decoreaza cu sosul de vin si legume din tava(poza 8 si poza 9), sau orice alta garnitura, dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise