Se spala pulpele, se taie fiecare in doua si se unge cu ulei fiecare bucata. Se ia o tava termorezistenta,se pun 2-3 linguri de ulei, apoi se taie legumele(poza 2), si se aseaza in tava(poza 3). Peste legume se pun pulpele, si se condimenteaza cu grill pentru pui, sare, boia si piper. Se toarna cu grija o jumatate de pahar de vin peste pulpe (poza 4). Se acopera tava cu capacul ei, si se pune la cuptorul incins in prealabil (poza 5). Dupa cca 30 min se scoate tava si se intorc pulpele pe partea cealalta. Se toarna cealalta jumatate de pahar de vin peste pulpe si se condimenteaza (poza 6). Se acopera din nou cu capacul, si se pune tava la cuptor pentru inca 30 min. Cand pulpele sunt gata (poza 7), se scoate tava din cuptor.
Se pot servi cu garnitura de cartofi piure care se decoreaza cu sosul de vin si legume din tava(poza 8 si poza 9), sau orice alta garnitura, dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii