Maioneza de usturoi:5 catei de usturoi se piseaza in mojar si se amesteca cu 2 linguri ulei,1 lingurita mustar,cimbru,piper si un praf de sare.
Se ung pulpele fara piele cu maioneza din belsug si se dau la rece 24 de ore;a 2-a zi se aseaza pe un pat de sare grunjoasa si se coc 1,5 ore la 180 grade.Se dezlipesc de pe sare dupa 5 minute de la scoaterea tavii din cuptor;le-am servit cu orez cu legume si castraveti murati;reteta este dietetica,grasimea se scurge in sare ,pulpele sunt delicioase!;sarea si grasimea formeaza un strat compact,care se detaseaza singur dupa aprox. 1 ora de la detasarea pulpelor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii