autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpe de pui pe sare

Autor: franceza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: franceza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 februarie 2010

Ingrediente
-pulpe inferioare fara piele, -maioneza de usturoi, -0.5 kg sare grunjoasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Maioneza de usturoi:5 catei de usturoi se piseaza in mojar si se amesteca cu 2 linguri ulei,1 lingurita mustar,cimbru,piper si un praf de sare.
Se ung pulpele fara piele cu maioneza din belsug si se dau la rece 24 de ore;a 2-a zi se aseaza pe un pat de sare grunjoasa si se coc 1,5 ore la 180 grade.Se dezlipesc de pe sare dupa 5 minute de la scoaterea tavii din cuptor;le-am servit cu orez cu legume si castraveti murati;reteta este dietetica,grasimea se scurge in sare ,pulpele sunt delicioase!;sarea si grasimea formeaza un strat compact,care se detaseaza singur dupa aprox. 1 ora de la detasarea pulpelor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe sare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor

Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor

Se spala bine pulpele si se pun la scurs intr-un servet de bucatarie.Pulpele uscate bine se condimenteaza

10 voturi    12 comentarii
45 min
Fripturi
Pulpe de pui pe sare

Pulpe de pui pe sare

Se parlesc bucatile de carne, se asaza sarea intr-o tava cam de 1 cm grosime si se asaza carnea pe

5 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 iulie 2011

    Foarte bune!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010

    O idee foarte interesanta,merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Buna mancare !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010

      Cu mujdeiul si timpul cat sa" macerat"merita incercat!,am mancat peste in sare(acoperit de sare)o delicatesa!oare,se poate face la fel si cu puiul,daca il las cu piele?a incercat careva?

    • Fara foto

      monica iuliana (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010

      Si eu fac pulpe sare,numai ca nu pun acea maioneza,doar le dau cu alte mirodenii,dar si ideea ta e buna...eu mai fac si macrou pe sare,la fel de bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

7 voturi

Ingrediente

  • -pulpe inferioare fara piele
  • -maioneza de usturoi
  • -0.5 kg sare grunjoasa

Raporteaza reteta

Retete
de franceza
Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Morcovul, ardeii, ceapa si vanata se taie rondele si se aseaza pe fundul unei tavi de ceramica. Pestele

5 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Prajitura cu stafide de post

Prajitura cu stafide de post

Se amesteca intr-un castron apa, faina, uleiul, zaharul. Se dizolva praful de copt intr-o lingurita

0 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Pateu de post cu linte

Pateu de post cu linte

Se spala lintea in mai multe ape,apoi se fierbe 3 sferturi de ora impreuna cu o lingurita de vegeta,2

5 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Retete de post

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe dezosate umplute