autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui umplute

Autor: mariaz11 (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariaz11 (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
6 pulpe de pui superioare dezosate, 3 oua, 1 felie de paine, cateva felii de bacon, 1 ling ulei, patrunjel verde, sare, piper, boia dulce, condimente pentru pui

Dificultate: Medie Timp: 5h

6 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se adauga pt cateva secunde patrunjelul taiat, se ia tigaia de pe foc si se adauga felia de paine inmuiata in apa si stoarsa bine in uleiul fierbinte, dupa care se adauga 2 oua fierte si zdrobite cu furculita, se condimenteaza si se lasa la racit, apoi se adauga 1 ou crud, se amesteca bine.
Cu aceasta compozitie se umplu pulpele, spalate si condimentate, se ruleaza cu pielea lor, se aseaza un rand de felii de bacon intr-un vas yena, peste care se aseaza pulpele si se dau la cuptor cam 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov). Se

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform cu lama unui cutit, in partile mai carnoase,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

5h

6 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui superioare dezosate
  • 3 oua
  • 1 felie de paine
  • cateva felii de bacon
  • 1 ling ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • condimente pentru pui

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Mini cremwursti in aluat