autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Ingrediente
- 6 pulpe superioare de pui dezosate, - 6 felii de bacon, - 3 carnaciori, - 2 catei de usturoi, - 100 ml vin, - 2 linguri ulei de masline, - 1 lingurita de zahar, - sare, piper, - boia, - cimbru

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

18 voturi

Mod de preparare

Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul.

Se prepara urmatorul sos:

Usturoiul zdrobit se amesteca cu sarea, piperul, cimbrul, boiaua, zaharul, o lingura de ulei si circa 40 ml de vin. Cu jumatate din acest sos se condimenteaza fiecare bucata de pulpa de pui. Pe fiecare bucata de pulpa condimentata se pune cate o jumatate de carnacior, se ruleaza si apoi se inveleste in cate o felie de bacon. Se prinde in scobitori. Cealalta jumatate de sos se presara peste bacon.

Rulourile astfel formate se aseaza intr-o tava in care se toarna cealalta parte de vin, o lingura de ulei si putina apa. Se da la cuptor. Rulourile se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si se intorc pe cealalta parte pentru o rumenire uniforma. Cand rulourile sunt gata rumenite se scoate tava din cuptor. Se pot servi atat calde cat si reci.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Briose cu cascaval, carnati afumati si gogosari murati

Briose cu cascaval, carnati afumati si gogosari murati

Intr-un castron amestecam iaurtul, ouale, uleiul, sarea si cascavalul ras. Separat amestecam faina

8 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Picanterii

Picanterii

Stergem ciupercutele cu un servet umed, si indepartam piciorusele (le vom folosi la pateuri…). Intr-un

15 voturi    14 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Kitty Pryde (Bucatar) , 22 aprilie 2013

    buna! reteta ta pare foarte delicioasa si as vrea sa o incerc. mi-ai putea spune la ce temperatura ai pus pulpele la cuptor si pentru cat timp? inca nu am ochiul format pentru asa ceva :)si carnaciorii pe care i-ai folosit sunt cabanos? multumesc frumos!

  • Fara foto

    maria mihalache , 28 ianuarie 2010

    Multumesc,Valentina!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Felicitari din toate punctele de vedere...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Costy,intradevar merita sa o incerci, nu vei regreta. Japan, ma bucur de vizita ta si de faptul ca o prepari si tu.Nu-i asa ca este delicioasa?

    • Fara foto

      japan , 18 decembrie 2009

      aceasta reteta , o pregatesc mereu , este super delicioasa , felicitari arata supeeeeeeeeeeeer de bine,,,,

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

      foarte buna reteta,merita incercata.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Multumesc tuturor pentru aprecieri.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      O bunatate.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Adevarat dezmat

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Arata minunat si in mod sigur sunt delicioase...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Mmmmmmm ce bunatate,felicitari pentru prezentarea facuta.

    • Fara foto

      maria mihalache , 15 octombrie 2009

      Multumesc,Mari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      N-am scris inca un comentariu. Cum mi-a scapat! Arata super si e si foarte gustoasa! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

18 voturi

Ingrediente

  • - 6 pulpe superioare de pui dezosate
  • - 6 felii de bacon
  • - 3 carnaciori
  • - 2 catei de usturoi
  • - 100 ml vin
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - 1 lingurita de zahar
  • - sare
  • piper
  • - boia
  • - cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

Kitty Pryde (Bucatar)

buna! reteta ta pare foarte delicioasa si as vrea sa o incerc. mi-ai putea spune la ce temperatura ai pus pulpele la cuptor si pentru cat timp? inca nu am ochiul format pentru asa ceva :)si carnaciorii pe care i-ai folosit sunt cabanos? multumesc frumos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaje "Cocktail"