autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2010

Ingrediente
.1 pachet aluat foietaj, .8 buc. pulpe inferioare(sau cate doriti), .8 felii branza topita feliata, .1 ou, .seminte (mac, susan,dovleac......ce preferam), .faina, .sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

36 voturi

Mod de preparare

Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.

Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Pe o plansa pe care am presarat putina faina se intinde aluatul si se presara si el cu faina.

Se taie bucati patrate.

Pe fiecare patrat se pune cate o felie de branza topita(patratul de aluat trebuie sa fie mai mare decat felia de branza topita) si apoi pulpa.

Se \"imbraca\" bine pulpa in aluat astfel incat sa nu se desfaca ,ungem cu ou batut si presaram cu seminte.

Se da la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc.

Se servesc alaturi de o garnitura .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
´´Bife flambe´´ cu sos de ciuperci

´´Bife flambe´´ cu sos de ciuperci

1)Carnea se condimenteaza cu sare si piper.Ciupercile taiate felii se calesc in 2-3 linguri unt culinar,se

2 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi
Ossobuco milanez

Ossobuco milanez

1.Feliile de carne se freaca bine cu sare,piper si chimen,se prajesc in ulei,dupa care se scot. 2.Legumele

5 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 40 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2015

    ma bucur,Gelu!

  • Fara foto

    Gelu Andries , 20 noiembrie 2015

    AM FACUT SI SINT FOATE BUNE !!!

  • Fara foto

    ana pop , 09 iulie 2015

    nu umbla tu la nimic fa tu altele mai faine

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 februarie 2014

      multumesc Gabytzule!

    • Raducu_Bardos

      Raducu_Bardos (Chef de cuisine) , 06 februarie 2014

      sigur am sa le prepar si eu.....am apa in gura deja.

    • Fara foto

      Emine Constantinescu , 06 decembrie 2013

      cred ca sunt delicioase

    • Fara foto

      Adriana Iftinca , 12 noiembrie 2013

      cred ca sunt delicioase

    • Fara foto

      Laura Tirlea , 12 noiembrie 2013

      SUPER,OARE AR MERGE SI LA PULPE DEZOSATE ????????

    • Fara foto

      Dan Malache , 12 noiembrie 2013

      ...as umbla putin la decor!

    • Fara foto

      Ada Caldare , 12 noiembrie 2013

      imi place ideea, pt sarbatori cred ca fac si eu

    • Fara foto

      Roua Save , 11 noiembrie 2013

      super idee!! incerc si eu curand!

    • Fara foto

      Anisa Filip , 03 octombrie 2013

      pt Claudia Cara

    • Fara foto

      martagabriela , 18 mai 2010

      arata extraordinar de bine . felicitari

    • Fara foto

      maria mihalache , 18 mai 2010

      Nu le-ai facut poze ,Lenutica?Ti-au placut,da?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Foarte frumoase si gustoase!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Foarte frumoase, gustoase, am sa incerc si eu Medi!

    • Fara foto

      maria mihalache , 12 mai 2010

      Sunt Estera..................te mai astept.Pup!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Pup si multumesc Ramona.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Da, sunt gustoase Alina........pup!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Multumesc,Laly!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Multumesc mult Adina!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Mihaela, ce zici ,vii la o portie?

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      ceva deosebit,cred ca sunt delicioase.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Foarte tentante!felicitari stelute!!!

    • Fara foto

      maria mihalache , 10 mai 2010

      Intradevar sunt bune Cecilia.

    • Fara foto

      maria mihalache , 10 mai 2010

      Multumesc,Valentina!

    • Fara foto

      maria mihalache , 10 mai 2010

      Multumesc,Costy.............te rog sa imi spui atunci cand le incerci daca ti-au placut.

    • Fara foto

      maria mihalache , 10 mai 2010

      Multumesc,Cami...............ma bucur ca iti place.

    • Fara foto

      maria mihalache , 10 mai 2010

      Te astept,Mari.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Arata super! Si cred ca sunt la fel de gustoase!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Multumesc,Silvioara!

    • Fara foto

      LALY , 10 mai 2010

      Ce bunatati!!! merita 5 stelute din plin!

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Wawwww! arata bestial! Am salvat reteta! Felicitari pentru prezentare si pentru preparat!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Un deliciu!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Foarte bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      O incantare!!!

    • Fara foto

      costy hunny , 10 mai 2010

      Arata foarte bine.......si trebuie sa fie si foarte buna.Salvez reteta si o sa incerc si eu.Felicitari

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Minunat ! Salvat si votat punctaj maxim.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Mai ai un loc la masa? Vin mintenas!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Nu pot sa spun decat,excelent.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

36 voturi

Ingrediente

  • .1 pachet aluat foietaj
  • .8 buc. pulpe inferioare(sau cate doriti)
  • .8 felii branza topita feliata
  • .1 ou
  • .seminte (mac
  • susan,dovleac......ce preferam)
  • .faina
  • .sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

ma bucur,Gelu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Tochitura moldoveneasca