Cartofi se curata si se taie in feli,ardei,morcovul si ceapa la fel ,se pun in tigaie,se piseaza usturoiul si se adauga si el se pune si uleiul si pasta de rosi,patrunjelul ,si se condimenteza dupa gust se amesteca bine si se adauga apa
Pulpele se condimenteza si se adauga si ele
La inceput se acopera cu folie de staniol circa 40 de minute dupa care se lasa la liber inca 20 ,pina se rumenesc

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii