autor:

Sidy

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Ingrediente
4 pulpe pui, 600 g cartofi noi, 1 dovlecel, 2 vinete mai mici, 1 pahar vin alb, cimbru, condimente barbeque, rozmarin, ghimbir, sos de soia, usturoi, enibahar, cilly, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

32 voturi

Mod de preparare

Pulpele spalate si curatate se taie in doua si se pun intr-un vas peste care rasturnam marinata facuta din paharul cu vin si toate condimentele macinate si 2 linguri sos de soia.Taiem si citiva catei de usturoi in marinata .Acoperim carnea si o lasam in marinata ,la frigider macar 2 ore.
Curatam cartofii noi si ii taiem in patru.Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem cartofii cu putin patrunjel tocat su putin ulei , apoi bucatile de pulpa si adaugam si marinata ramasa.Mai presaram putin cilly pe pulpe si dam totul la cuptor sau daca doriti se pot pune pulpele in punga Knorr.
Intre timp spalam dovlecelul si vinetele, le stergem si le taiem felii.Incalzim gratarul se coacem legumele pe gratar.
Facem mujdeiul de usturoi si punem citeva linguri de mujdei peste feliile de dovleac si vinete coapte.Cind pulpele sunt gata le servim alaturi de cartofi si legumele coapte pe gratar. Cine doreste mai poate adauga mujdei....
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu rozmarin

Cartofi la cuptor cu rozmarin

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun pe foc intr-o oala cu apa si ceva

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume umplute

Legume umplute

Punem orezul la fiert in trei cani de apa. Curatam, spalam si tocam marunt ceapa si ardeiul. Ciupercile

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tatiana Svereniuc , 04 iulie 2013

    E ceva bun!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Ft interesanta reteta! Imi place amestecul de ingrediente!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 august 2010

    Bine mai arata !

    • mihaelabella

      mihaelabella (Maestru bucatar) , 15 decembrie 2009

      Bun, cred ca am sa incerc si eu ;)

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      O reteta simpla,delicioasa si foarte hranitoare.Felicitari.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Vai... ce foame mi s-a facut!Felicitari!Arata foarte bine.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Super arata,uite mi-ai dat o idee pentru luni,felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Arata minunat totul.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Si eu mai folosesc hartia de copot in tavile de teflon,le mai protejez sa nu se zgarie,asa ca fiecare face cum vrea la el in bucatarie.Arata bine friptura ta.

    • Fara foto

      Michael , 18 iulie 2009

      O combinatie foarte potrivita pentru o masa de duminica in familie, felicitari! As avea unele observatii care sper sa nu mi se ia in nume de rau: Cine are tavi cu teflon nu mai trebuie sa le tapeteze cu hartie de copt iar "cilly" e, de fapt, "chili". Cine sta la bloc si nu are posibilitatea folosirii unui gratar poate folosi o tigaie veche, in care sa coaca, la flacara aragazului, feliile de vinete si dovleac, fara ulei.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Hmmm...o bunatate...o mancare divina ..si mie imi plac foarte mult vinetele la gratar

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Cred că sunt superbe la gust! Felicitări!!!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Ufffffffff mi s-a facut o foame,ma duc la culcare,dar nu inainte sa-ti spun felicitari,cred ca o sa visez numai fripturi la noapte.........superb arata tava.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Cred ca sunt delicioase vinetele la gratar, in combinatie cu carnea de pui!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

32 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 600 g cartofi noi
  • 1 dovlecel
  • 2 vinete mai mici
  • 1 pahar vin alb
  • cimbru
  • condimente barbeque
  • rozmarin
  • ghimbir
  • sos de soia
  • usturoi
  • enibahar
  • cilly
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

Ft interesanta reteta! Imi place amestecul de ingrediente!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Rata gotica umpluta cu carnati afumati