Pulpele spalate si curatate se taie in doua si se pun intr-un vas peste care rasturnam marinata facuta din paharul cu vin si toate condimentele macinate si 2 linguri sos de soia.Taiem si citiva catei de usturoi in marinata .Acoperim carnea si o lasam in marinata ,la frigider macar 2 ore.
Curatam cartofii noi si ii taiem in patru.Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem cartofii cu putin patrunjel tocat su putin ulei , apoi bucatile de pulpa si adaugam si marinata ramasa.Mai presaram putin cilly pe pulpe si dam totul la cuptor sau daca doriti se pot pune pulpele in punga Knorr.
Intre timp spalam dovlecelul si vinetele, le stergem si le taiem felii.Incalzim gratarul se coacem legumele pe gratar.
Facem mujdeiul de usturoi si punem citeva linguri de mujdei peste feliile de dovleac si vinete coapte.Cind pulpele sunt gata le servim alaturi de cartofi si legumele coapte pe gratar. Cine doreste mai poate adauga mujdei....

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii