Punch Cu Soc si Fructul Pasiunii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Punch Cu Soc si Fructul Pasiunii

Ingrediente

  • 500 ml socata
  • 100 g ananas
  • 100 ml piure fructul pasiuni
  • 100ml suc proaspat portocale
  • 500 ml gin
  • 200 ml apa tonica

Mod de preparare

Curatati ananasul de coaja si taiati-l in cubulete.

Adaugati capsunile si ananasul prin palnia de alimentare a unui storcator centrifugal si extrageti sucul.

Extrageti sucul de portocale folosind storcatorul citrice.

Puneti toate ingredientele intr-un bol, adaugati gheata si amestecati cu un polonic pentru a se topi zaharul si omogeniza ingredientele.

Glazurati paharele de servire cu zahar pudra - (stergeti gura paharului cu o felie de portocala apoi presarati usor zahar).

Party like a superstar :)

Punch-ul o bautura servita in general la petreceri. Numele bauturii provine din limba Sanskrita si inseamna cinci ; cinci deoarece reteta originala a bauturii continea 5 ingrediente: alcool, zahar, lamaie, apa si ceaiuri sau condimente.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise