1. curatati cartofii si salamul (daca au coaja)
2. taiati cartofii cubulete cu latura de cca 5-10 mm
3. taiati carnea, baconul sau ce aveti cubulete cu latura de 5 mm
4. taiati ceapa marunt
5. se calesc cartofii cu ceapa intr-o tigaie
6. se calesc preparatele de carne intr-o tigaie separata
7. se adauga preparatele peste cartofi cand acestia incep sa se rumeneasca
8. se amesteca ingredientele, se adauga sarea si se lasa sa se caleasca impreuna, fara a permite sa se arda.
Se serveste cu oua ochiuri (cate unul de fiecare persoana) si sfecla rosie in otet.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii