autor:

Diana

» » Aperitive

Quiche cu pangasius

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru aluat:, , * 250gr faina, * 150gr unt, * jumatate de lingurita praf de copt, * 100ml apa, * 1 ou, * 2 lgt zeama de lamaie, * sare, Umplutura:, , * 2 fileuri de pangasius, * cativa morcovi micuti din conserva, * cateva boabe de mazare din aceiasi conserva (am folosit tipul de mazare cu morcovi la borcan care se gasesc in Kaufland - se numeste Naliko), * sos de rosii facut in casa (sau rosii bucatele din conserva)- in orice caz, un sos nu prea lichid, * 3 oua, * 100gr cascaval ras, * 100gr smantana, * jumatate lingurita nucsoara, * 1lg ulei, * sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Batem oul cu apa si zeama de lamaie. Faina o amestecam cu praful de copt, untul la temperatura camerei si amestecul de ou.
Framantam un aluat neted pe care il invelim in folie si il dam la frigider o ora.
Pregatim umplutura: batem bine ouale, smantana, cascavalul cu nucsoara, piperul si sarea.
Scos de la frigider, intindem aluatul si il asezam in forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. Intepam cu furculita din loc in loc si il dam la cuptor vreo 10 minute la foc potrivit.

Scoatem forma, asezam frumos bucatile de peste, legumele si bulionul de casa.
Apoi turnam compozitia de oua si cascaval. Deasupra ornam cu boia sau cu orice altceva va place.
Se da la cuptor jumatate de ora pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu pangasius" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
drob de miel

drob de miel

Se fierb maruntaiele de miel, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata, mararul

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
DROB DE MIEL

DROB DE MIEL

Mod de preparare: Se spala bine organele in apa rece. Se taie in bucati de 3-5 cm, se curata de

2 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2010

    Arata foarte bine.Felicitari!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Cred ca e o grozavie. Imi place

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      Sigur este buna reteta cu orice file de peste. Merita incercata !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Arata foarte bine si in mod sigur este delicioasa...

    • Diana

      Diana (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Sunt tare curioasa daca ti-a placut. :) Astept impresii.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Şi eu am s-o încerc reţeta chiar acuma! Să văd cum e la gust, căci până acuma nu prea am mâncat Pangasius!

    • meryln116

      meryln116 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Felicitari! pt. premiu, arata bine...am s-o incerc si eu.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Interesanta reteta,merita incercata,felicitari.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Felicitari pt premiu ! Am sa incerc si eu reteta ta,trebue sa fie bunaaa...

    • Diana

      Diana (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Multumesc frumos de felicitari! @ Mariana - da, cu siguranta pestele trebuie sa fie fara oase, ca se face cam pasta la cuptor si e greu sa le mai alegi dupa aia. As indrazni sa incerc chiar si o combinatie cu peste afumat!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Felicitari pentru premiu!

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      felicitar Diana , arata foarte bine preparatul si vorba ta , se poate face si cu alt peste.Am sa incerc cu cod care imi place mie mult sau cu dorada regala.Cred ca ar merge si cu macrou sau cu orice peste mai fara oase.

    • Fara foto

      Diana , 21 iulie 2009

      Da stiu, am aflat si eu ca pangasius nu e tocmai cel mai sanatos peste. Merge cu orice fel de file de peste insa :). Multumesc.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Interesanta reteta.Imi place!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru aluat:
  • * 250gr faina
  • * 150gr unt
  • * jumatate de lingurita praf de copt
  • * 100ml apa
  • * 1 ou
  • * 2 lgt zeama de lamaie
  • * sare
  • Umplutura:
  • * 2 fileuri de pangasius
  • * cativa morcovi micuti din conserva
  • * cateva boabe de mazare din aceiasi conserva (am folosit tipul de mazare cu morcovi la borcan care se gasesc in Kaufland - se numeste Naliko)
  • * sos de rosii facut in casa (sau rosii bucatele din conserva)- in orice caz
  • un sos nu prea lichid
  • * 3 oua
  • * 100gr cascaval ras
  • * 100gr smantana
  • * jumatate lingurita nucsoara
  • * 1lg ulei
  • * sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Diana
Salata cu porumb

Salata cu porumb

Se fierb pastele, fiecare cum ii e obiceiul. Se strecoara, se clatesc cu apa rece si se lasa la racit.

5 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Cartofii se taie rondele cam de un deget si se pun la fiert in apa cu putina sare. Nu se fierb complet

67 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mihai (Chef de cuisine)

Arata foarte bine.Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din carne tocata