Batem oul cu apa si zeama de lamaie. Faina o amestecam cu praful de copt, untul la temperatura camerei si amestecul de ou.
Framantam un aluat neted pe care il invelim in folie si il dam la frigider o ora.
Pregatim umplutura: batem bine ouale, smantana, cascavalul cu nucsoara, piperul si sarea.
Scos de la frigider, intindem aluatul si il asezam in forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. Intepam cu furculita din loc in loc si il dam la cuptor vreo 10 minute la foc potrivit.
Scoatem forma, asezam frumos bucatile de peste, legumele si bulionul de casa.
Apoi turnam compozitia de oua si cascaval. Deasupra ornam cu boia sau cu orice altceva va place.
Se da la cuptor jumatate de ora pana se rumeneste.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii