Spalam si cojim dovlecelul, il taiem felii subtiri de cca. 2 mm pe care le prajim scurt in ulei pe ambele parti si le punem apoi deoparte. Taiem marunt ceapa si usturoiul, le calim 1 min. in tigaie si adaugam apoi carnea tocata, condimentam cu cimbru, sare si piper. Dupa ce carnea s-a prajit, punem pasta de rosii dizolvata in 150 ml da apa. Mai lasam cateva minute pe foc si amestecam bine. Batem ouale cu smantana si laptele. Ungem forma de Quiche cu unt si asezam foile de placinta puse una peste alta. Intindem jumatate din dovlecei deasupra foilor apoi carnea si, la urma, cealalta jumatate de dovlecei. Turnam deasupra compozitia de lapte, smantana si ou. Introducem forma pe treapta de jos in cuptorul preincalzit la 200°C si coacem cca. 20 min., apoi reducem la 170°C si mai lasam 10 min. pe o treapta mai sus. Servim alaturi de un vin alb demisec.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii