autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Quiche de carne tocata cu dovlecei

Autor: Mihaela Danciu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Danciu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Ingrediente
4 foi de placinta foietaj, 1 dovlecel de cca. 500 g, 3 linguri ulei, 500 g carne tocata amestec, 2 cepe, 2 catei usturoi, 1 lingura pasta de rosii, 2 oua, 1 lingura unt, 150 ml smantana, 200 ml lapte, cimbru, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Spalam si cojim dovlecelul, il taiem felii subtiri de cca. 2 mm pe care le prajim scurt in ulei pe ambele parti si le punem apoi deoparte. Taiem marunt ceapa si usturoiul, le calim 1 min. in tigaie si adaugam apoi carnea tocata, condimentam cu cimbru, sare si piper. Dupa ce carnea s-a prajit, punem pasta de rosii dizolvata in 150 ml da apa. Mai lasam cateva minute pe foc si amestecam bine. Batem ouale cu smantana si laptele. Ungem forma de Quiche cu unt si asezam foile de placinta puse una peste alta. Intindem jumatate din dovlecei deasupra foilor apoi carnea si, la urma, cealalta jumatate de dovlecei. Turnam deasupra compozitia de lapte, smantana si ou. Introducem forma pe treapta de jos in cuptorul preincalzit la 200°C si coacem cca. 20 min., apoi reducem la 170°C si mai lasam 10 min. pe o treapta mai sus. Servim alaturi de un vin alb demisec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche de carne tocata cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti

Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti

Ciolanul se portioneaza dupa caz, se razuie un pic cu cutitul ,se spala bine si se aseaza intr-o

11 voturi    13 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Toate ingredientele se spala, se taie cubulete si de inabuse bine in 300 ml ulei, in care se adauga

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 foi de placinta foietaj
  • 1 dovlecel de cca. 500 g
  • 3 linguri ulei
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2 oua
  • 1 lingura unt
  • 150 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • cimbru
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui