autor:

» » Mancaruri cu carne

Quiche de carne tocata cu dovlecei

Autor: Mihaela Danciu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Danciu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Ingrediente
4 foi de placinta foietaj, 1 dovlecel de cca. 500 g, 3 linguri ulei, 500 g carne tocata amestec, 2 cepe, 2 catei usturoi, 1 lingura pasta de rosii, 2 oua, 1 lingura unt, 150 ml smantana, 200 ml lapte, cimbru, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Spalam si cojim dovlecelul, il taiem felii subtiri de cca. 2 mm pe care le prajim scurt in ulei pe ambele parti si le punem apoi deoparte. Taiem marunt ceapa si usturoiul, le calim 1 min. in tigaie si adaugam apoi carnea tocata, condimentam cu cimbru, sare si piper. Dupa ce carnea s-a prajit, punem pasta de rosii dizolvata in 150 ml da apa. Mai lasam cateva minute pe foc si amestecam bine. Batem ouale cu smantana si laptele. Ungem forma de Quiche cu unt si asezam foile de placinta puse una peste alta. Intindem jumatate din dovlecei deasupra foilor apoi carnea si, la urma, cealalta jumatate de dovlecei. Turnam deasupra compozitia de lapte, smantana si ou. Introducem forma pe treapta de jos in cuptorul preincalzit la 200°C si coacem cca. 20 min., apoi reducem la 170°C si mai lasam 10 min. pe o treapta mai sus. Servim alaturi de un vin alb demisec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche de carne tocata cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 foi de placinta foietaj
  • 1 dovlecel de cca. 500 g
  • 3 linguri ulei
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2 oua
  • 1 lingura unt
  • 150 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • cimbru
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciolan rasol cu friganele