autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Quiche de carne tocata cu dovlecei

Autor: Mihaela Danciu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Danciu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Ingrediente
4 foi de placinta foietaj, 1 dovlecel de cca. 500 g, 3 linguri ulei, 500 g carne tocata amestec, 2 cepe, 2 catei usturoi, 1 lingura pasta de rosii, 2 oua, 1 lingura unt, 150 ml smantana, 200 ml lapte, cimbru, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Spalam si cojim dovlecelul, il taiem felii subtiri de cca. 2 mm pe care le prajim scurt in ulei pe ambele parti si le punem apoi deoparte. Taiem marunt ceapa si usturoiul, le calim 1 min. in tigaie si adaugam apoi carnea tocata, condimentam cu cimbru, sare si piper. Dupa ce carnea s-a prajit, punem pasta de rosii dizolvata in 150 ml da apa. Mai lasam cateva minute pe foc si amestecam bine. Batem ouale cu smantana si laptele. Ungem forma de Quiche cu unt si asezam foile de placinta puse una peste alta. Intindem jumatate din dovlecei deasupra foilor apoi carnea si, la urma, cealalta jumatate de dovlecei. Turnam deasupra compozitia de lapte, smantana si ou. Introducem forma pe treapta de jos in cuptorul preincalzit la 200°C si coacem cca. 20 min., apoi reducem la 170°C si mai lasam 10 min. pe o treapta mai sus. Servim alaturi de un vin alb demisec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche de carne tocata cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Se aleg ardeii cat mai rotunzi cu atentie sa nu fie iuti.Se taie cu un cutit in dreptul cotorului

23 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Cotlet de porc cu garnitura si sos

Cotlet de porc cu garnitura si sos

Feliem cotletul,il condimentam si il facem pe gratar. Fierbem cartofii Radacinoasele le taiem

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 foi de placinta foietaj
  • 1 dovlecel de cca. 500 g
  • 3 linguri ulei
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2 oua
  • 1 lingura unt
  • 150 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • cimbru
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulouri din piept de pui