1.Se desfac frunzele de salata, se spala si se pun sa se scurga.
2.Miezul de anghinare se scurge din conserva si se taie felii.
3.Fructele de avocado se taie in doua, se scot samburii, iar pulpa se taie in felii subtiri.
4.Ardeiul se taie julien.
5.Intr-un castron se amesteca otetul, sarea, piperul,ceapa verde,verdeturile si continutul pachetului Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi.Se incorporeaza si uleiul si se bate sosul cu telul.
6.Crabii, feliile de somon,salata \"radicchio\",ardeiul si anghinarea se amesteca cu sosul si se aranjeaza pe 4 farfurii .Fiecare farfurie se orneaza cu oua ,caviar de somon si verdeturi.Se serveste cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii