autor:

Olimpia_Tutas

» » Dulciuri diverse

Rafaelo

Autor: Olimpia_Tutas (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Olimpia_Tutas (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 septembrie 2015

Ingrediente
100 gr alune nesarate, 200 gr nuca de cocos, 150 gr zahar pudra, 150 gr lapte praf, 2 foi de napolitana, 250 gr unt, 1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Untul se lasa 20-30 min la temperatura camerei ca sa se inmoaie iar apoi se freaca impreuna cu zaharul pudra pana devine cremos. Se adauga apoi laptele praf, zaharul vanilat si 150 gr nuca de cocos. Foile de napolitana se sfarma marunt, marunt, se se adauga peste compozitie si se amesteca bine. Se lasa cca 10 min la frigider dupa care se formeaza bilute in mijlocul caruia se pune o aluna. La final se trec prin nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaelo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Rafaelo

Bomboane Rafaelo

Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si

134 voturi    9 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rafaelo din cartofi  dulci si cocos.

Rafaelo din cartofi dulci si cocos.

-Cartofii dulci ii spalam bine si ii bagam la cuptorul incins la 210 grade pina ce trece testul scobitorii(adica

19 voturi    9 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100 gr alune nesarate
  • 200 gr nuca de cocos
  • 150 gr zahar pudra
  • 150 gr lapte praf
  • 2 foi de napolitana
  • 250 gr unt
  • 1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tarta cu dovleac