Untul se lasa 20-30 min la temperatura camerei ca sa se inmoaie iar apoi se freaca impreuna cu zaharul pudra pana devine cremos. Se adauga apoi laptele praf, zaharul vanilat si 150 gr nuca de cocos. Foile de napolitana se sfarma marunt, marunt, se se adauga peste compozitie si se amesteca bine. Se lasa cca 10 min la frigider dupa care se formeaza bilute in mijlocul caruia se pune o aluna. La final se trec prin nuca de cocos.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii