-Cartofii dulci ii spalam bine si ii bagam la cuptorul incins la 210 grade pina ce trece testul scobitorii(adica daca bagam scobitoarea si intra repede atuci sunt gata).
-Ai lasam sa se raceasca bine de tot.
-Apoi le dam coaja jos ,ai punem intr-un castron mai marisor si cu ajutorul unui pisalog ai pisam bine ,pina ce obtinem un pireu.
-Adaugam zaharul si 200 de grame de cocos.
-Amestecam pina ce se incorporeaza toate ingredientele bine.
-Formam bilutele,(pentru ca toate sa fie egale lum din compozitie cu o lingurita) apoi le tavalim prin cocosul ramas.
-Bagam la frigider 1 h aproximativ si servim.
-Pofta Mare!!!!
Mentiuni:poza nr 5 este luata de la o pagina web,ca sa va faceti o idee.Eu am avut poze cu cartoful pe care l-am folosit eu dar mi sa pierdut pozele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii