-Cartofii dulci ii spalam bine si ii bagam la cuptorul incins la 210 grade pina ce trece testul scobitorii(adica daca bagam scobitoarea si intra repede atuci sunt gata).
-Ai lasam sa se raceasca bine de tot.
-Apoi le dam coaja jos ,ai punem intr-un castron mai marisor si cu ajutorul unui pisalog ai pisam bine ,pina ce obtinem un pireu.
-Adaugam zaharul si 200 de grame de cocos.
-Amestecam pina ce se incorporeaza toate ingredientele bine.
-Formam bilutele,(pentru ca toate sa fie egale lum din compozitie cu o lingurita) apoi le tavalim prin cocosul ramas.
-Bagam la frigider 1 h aproximativ si servim.
-Pofta Mare!!!!
Mentiuni:poza nr 5 este luata de la o pagina web,ca sa va faceti o idee.Eu am avut poze cu cartoful pe care l-am folosit eu dar mi sa pierdut pozele.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii