Amestecati 3 linguri de faina cu sare si piper.Se dau pulpele prin faina condimentata si se prajesc in jumatate de ulei(25ml) pana se rumenesc.Daca se absoarbe tot uleiul de mai poate adauga.Se aseaza pulpele(eu am facut cu carne de curcan pe care am curatat-o de pe os)intr-o tava termorezistenta.Pastram.
In tigaia in care am prajit carnea se adauga restul de ulei si calim ceapa,ardeiul,usturoiul cu condimentele 3-4 minute.Se adauga ciupercile si se calesc la foc iute inca 5 min..Se adauga restul de faina(2 linguri),se amesteca bine si se adauga supa de pui si rosiile.Se aduce la nivel de fierbere.Se sareaza si pipareaza dupa gust.
Se varsa amestecul de legume in tava termorezistenta peste carne si se pune la cuptor 30min .
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii