Amestecati 3 linguri de faina cu sare si piper.Se dau pulpele prin faina condimentata si se prajesc in jumatate de ulei(25ml) pana se rumenesc.Daca se absoarbe tot uleiul de mai poate adauga.Se aseaza pulpele(eu am facut cu carne de curcan pe care am curatat-o de pe os)intr-o tava termorezistenta.Pastram.
In tigaia in care am prajit carnea se adauga restul de ulei si calim ceapa,ardeiul,usturoiul cu condimentele 3-4 minute.Se adauga ciupercile si se calesc la foc iute inca 5 min..Se adauga restul de faina(2 linguri),se amesteca bine si se adauga supa de pui si rosiile.Se aduce la nivel de fierbere.Se sareaza si pipareaza dupa gust.
Se varsa amestecul de legume in tava termorezistenta peste carne si se pune la cuptor 30min .
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii