autor:

FLORINEL

» » Dulciuri diverse

Rahatul

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
de zahar, glucoza si amidon,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

un amestec de zahar, glucoza si amidon, fierte pana la gelificare. I se adauga diferite arome pentru a-l diversifica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rahatul" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gaufres

Gaufres

Se umplu spatiile goale din gaufres cu gem dupa care se adauga frisca si se stropesc un toping (eu

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Brinzoaice

Brinzoaice

Aluatul eu il fac la mixer-dar pregatesc intii o maia din drojdie cu 1 lingura de zahar si 1/2 pahar

9 voturi    8 comentarii
23h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • de zahar
  • glucoza si amidon,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu fructe de padure