autor:

FLORINEL

» » Dulciuri diverse

Rahatul

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
de zahar, glucoza si amidon,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

un amestec de zahar, glucoza si amidon, fierte pana la gelificare. I se adauga diferite arome pentru a-l diversifica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rahatul" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu prune si nuca

Tarta cu prune si nuca

Mai intai punem prunele la decongelat intr-o sita. Aluatul: Intr-un bol punem untul, nuca macinata,

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Bezele colorate

Bezele colorate

Incigem cuptorul la temperatura mica spre medie. Pregatim un vas adanc din sticla sau metal, nu

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • de zahar
  • glucoza si amidon,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Desert cu spuma de zmeura