autor:

nicerose

» » Sosuri

Raita (Sos de iaurt)

Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Ingrediente
2 pahare de iaurt gras de 200 g (eu folosesc Prodlacta), 1 lingura apa, 3/4 lingurita sare, 1 lingurita piper negru macinat, 1 lingurita chimen macinat, 2 rosii medii taiate cubulete, 2 castraveti medii taiati cubulete

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pune iaurtul intr-un castron si se bate bine cu furculita pana ce nu mai are cocoloase.Se adauga apa si se mai bate un pic apoi se pune sarea,piperul, chimenul,rosiile si castravetii.Se amesteca.

Se serveste rece .

De obicei se serveste langa orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Raita (Sos de iaurt)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos tzatziki

Sos tzatziki

Castravetele se curata de coaja si se da pe razatoarea mica,usturoiul se paseaza ca pentru mujdei,se

3 voturi    2 comentarii
10h
Sosuri
Mujdei de usturoi verde

Mujdei de usturoi verde

Curatam usturoiul(lasand bulbul,tija si frunzele). Taiem usturoiul in bucati mici(de aproximativ

4 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Interesant sos!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Interesant sos.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 pahare de iaurt gras de 200 g (eu folosesc Prodlacta)
  • 1 lingura apa
  • 3/4 lingurita sare
  • 1 lingurita piper negru macinat
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 2 rosii medii taiate cubulete
  • 2 castraveti medii taiati cubulete

Raporteaza reteta

Retete
de nicerose
Vinete umplute

Vinete umplute

Se da drumul la cuptor. Se spala vinetele si se taie pe jumatate pe lungime lasand coada intacta. Pe

5 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)

Orez cu pui(Chicken masala rice)

Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Chapli Peshawari Kebab

Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Interesant sos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Maioneza