Rata am lasat-o la marinat in ingredientele mai sus mentionate pana a 2-a zi. Am masat-o bine si am lasat-o la frigider peste noapte.
Am transferat rata intr-un var termorezistent si am introdus la cuptor, impreuna cu sosul de la marinata, pentru aproximativ 90 de minute, pana va capata o crusta crocanta. In timpul coacerii am intors rata pe ambele parti, o singura data, pentru a se coace uniform.
Preparatul se potriveste de minune cu un pahar de vin alb demisec sau demidulce.
Enjoy!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii