Ravioli cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 3 oua
  • 4 galbenusuri
  • sare
  • 13 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 borcan (370 ml) spanac
  • 75 g branza de vaci
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 4 ardei iuti
  • 1 legatura busuioc
  • 50 g parmezan ras

Mod de preparare

1. Se framanta un aluat din faina, oua, 2 galbenusuri, ½ lingurita sare, 4 linguri ulei. Se lasa 1 ora.

2. Ceapa se caleste intr-o lingura de ulei si se adauga spanacul scurs, branza de vaci, 1 galbenus, sare si piper. Se intinde o foaie de aluat. Jumatate se unge cu galbenus. La distanta de 5 cm se asaza cate o gramajoara de compozitie de spanac. Se asaja deasupra a doua jumatate si se preseaza. Se taie ravioli si se plonjeaza in apa fiarta cu sare 5 min.

3. Felii de usturoi si ardei se prajesc in 8 linguri de ulei. Se amesteca cu ravioli, busuioc si piper.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise