- se pun ravioli la fiert
- între timp, se topeşte untul , peste care se adaugă treptat smântâna , mozzarela şi caşcavalul . Se lasă pe foc până se topesc toate şi se obţine un sos
- se scot ravioli fierte pe o farfurie şi se acoperă cu sosul (care trebuie neapărat să fie cald) peste care se presară din abundenţă parmezan
- mai trebuie să vă urăm poftă bună?

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii