Ravioli quatro formagi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ravioli quatro formagi

Ingrediente

  • - o pungă de ravioli al formaggi
  • - 200 gr mozzarela
  • - 200 gr caşcaval
  • - 200 gr parmezan
  • - 200 gr smântână
  • - 100 gr de unt

Mod de preparare

- se pun ravioli la fiert

- între timp, se topeşte untul , peste care se adaugă treptat smântâna , mozzarela şi caşcavalul . Se lasă pe foc până se topesc toate şi se obţine un sos

- se scot ravioli fierte pe o farfurie şi se acoperă cu sosul (care trebuie neapărat să fie cald) peste care se presară din abundenţă parmezan

- mai trebuie să vă urăm poftă bună?

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise