Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. Dupa ce sunt fierte se aseaza intr-un vas de yena uns cu unt. Se bat ouale si se adauga 4 linguri de smantana. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust.
Peste pastele din vasul de yena se toarana ouale cu smantana si se presara cascavalul ras pe razatoarea fina.
Se da la cuptor pana ce se rumeneste compozitia.
Se serveste cald
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii