autor:

Fara foto

» » Torturi

Reform torte

Autor: Balogh Corina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Balogh Corina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 octombrie 2008

Ingrediente
12 ouă, 600 g zahăr, 2 linguri mari cacao, 300 g nucă macinata, 400 g unt(margarina Rama)

Dificultate: Medie Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Blat : 12 albuse batute f.f.bine cu 300 g zahar, iar apoi se amestecă încet cu o lingură cele 300 g nuca macinata.
Coca obţinută se împarte în 2 parti egale care se coc pe rând în tava (35x28)tapetata cu hirtie pentru copt.
Crema: 12 gălbenuşe se freacă bine cu 300 g zahar , apoi se adaugă 2 linguri de cacao şi o lingura de ness, se fierbe totul pe foc mic mestecând tot timpul cu telul până se îngroasă compoziţia. Dupa ce crema s-a răcit se adaugă cele 400 g unt(Rama).
Foile coapte in tava mare se taie pe lungime si rezulta 4 foi care se umplu cu crema.rezulta o torta mare si foarte gustoasă.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reform torte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Gum Paste sau reteta bazica pentru modelaj in pasta de zahar

Gum Paste sau reteta bazica pentru modelaj in pasta de zahar

C.M.C. -sau Carboximeytil Celuloza,este o guma sintetica(rasina) care da elasticitate si corp , se

20 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort fluturas

Tort fluturas

Mixam ouale cu zaharul, apoi adaugam faina, apa, smantana. Punem la foc meci si amestecam continuu,

2 voturi    4 comentarii
40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 12 ouă
  • 600 g zahăr
  • 2 linguri mari cacao
  • 300 g nucă macinata
  • 400 g unt(margarina Rama)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort de Ciocolata a la "Georgette"