autor:

Fara foto

» » Torturi

Reform torte

Autor: Balogh Corina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Balogh Corina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 octombrie 2008

Ingrediente
12 ouă, 600 g zahăr, 2 linguri mari cacao, 300 g nucă macinata, 400 g unt(margarina Rama)

Dificultate: Medie Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Blat : 12 albuse batute f.f.bine cu 300 g zahar, iar apoi se amestecă încet cu o lingură cele 300 g nuca macinata.
Coca obţinută se împarte în 2 parti egale care se coc pe rând în tava (35x28)tapetata cu hirtie pentru copt.
Crema: 12 gălbenuşe se freacă bine cu 300 g zahar , apoi se adaugă 2 linguri de cacao şi o lingura de ness, se fierbe totul pe foc mic mestecând tot timpul cu telul până se îngroasă compoziţia. Dupa ce crema s-a răcit se adaugă cele 400 g unt(Rama).
Foile coapte in tava mare se taie pe lungime si rezulta 4 foi care se umplu cu crema.rezulta o torta mare si foarte gustoasă.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reform torte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Punem gelatina la înmuiat în 150 ml apă călduță. Pregătirea cremei: Amestecăm

23 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort Biscotino

Tort Biscotino

Deschidem cutia de compot si turnam siropul intr-un vas. Peste sirop adaugam stafidele si le lasam

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 12 ouă
  • 600 g zahăr
  • 2 linguri mari cacao
  • 300 g nucă macinata
  • 400 g unt(margarina Rama)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de capsuni cu frisca