autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Retase ardelenesti ieftine

Autor: deea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: deea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
500 g faina, apa, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pui faina intr-un vas adaugi sare si apoi adaugi apa si amesteci pana se face o coca tare sa o tai cu,cutitul. O intinzi intr-un strat subtire adaugi ulei peste acel strat apoi o mototolesti apoi o intinzi din nou si ungi cu el mai repeti inca o data figura si la sfarsit dupa ce lasi foaia intinsa o rulezi. Tai cate o parte din ce ai rulat o intinzi si o pui la prajit si continui pana termini cu fiecare parte. Trebuie intins de atatea ori pt a iesii ca un foietaj. Se poate pune in ele inainte de a le praji branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Retase ardelenesti ieftine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de casa

Paine de casa

In primul rand toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem faina intr-un lighean,si

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Croissant cu prosciutto si wurstel

Croissant cu prosciutto si wurstel

Foile rotunde le-am impartit in 4 cu o rotita zimtata,dupa care fiecare sfert de pasta am impartit-o

3 voturi    6 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g faina
  • apa
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu nuca ,fulgi de migdale si halva