Pui faina intr-un vas adaugi sare si apoi adaugi apa si amesteci pana se face o coca tare sa o tai cu,cutitul. O intinzi intr-un strat subtire adaugi ulei peste acel strat apoi o mototolesti apoi o intinzi din nou si ungi cu el mai repeti inca o data figura si la sfarsit dupa ce lasi foaia intinsa o rulezi. Tai cate o parte din ce ai rulat o intinzi si o pui la prajit si continui pana termini cu fiecare parte. Trebuie intins de atatea ori pt a iesii ca un foietaj. Se poate pune in ele inainte de a le praji branza.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii