Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la firt ca la piure.
Ceapa, kaizeru, ardeiu se toc marunt si se pin la calit intr-un tuci.
Dupa ce s-au fiert bine cartofii se pun peste ceapa, kaizer si ardei si peste ele se pun ouale cubulete sau feliute.Se da focul mic si se pune capacu.Se mai mesteca sa nu se lipeasca, se condimenteaza cu sare si piper dua gust si se razuie si niste pranza sau cascaval.
Se lasa sa dea in clocot de cateva ori si se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii