autor:

Lena Butterfly

» » Aperitive

Reteta a la Lena*

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
1 kg. cartofi, 1 ardei gras rosu, 2 oua fierte, tari, 1 ceapa, 1 buc. kaizer, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la firt ca la piure.
Ceapa, kaizeru, ardeiu se toc marunt si se pin la calit intr-un tuci.
Dupa ce s-au fiert bine cartofii se pun peste ceapa, kaizer si ardei si peste ele se pun ouale cubulete sau feliute.Se da focul mic si se pune capacu.Se mai mesteca sa nu se lipeasca, se condimenteaza cu sare si piper dua gust si se razuie si niste pranza sau cascaval.
Se lasa sa dea in clocot de cateva ori si se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta a la Lena*" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Snitele din muschiulet de pui

Snitele din muschiulet de pui

Muschiuletul de pui se bate cu ciocanul, se clateste cu apa, se scurge si se da cu sare si cu boiaua

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua
Omleta cu flori de dovleac

Omleta cu flori de dovleac

Spalati florile si uscati-le, scoateti pistilul din interior, le taiati in fisii si le puneti la

3 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Briose cu cascaval si oua de prepelita Briose cu cascaval si oua de prepelita

Fierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari. Cand se racesc, le indepartam coaja. Mixam untul, pana obtinem o spuma. Adaugam,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Oute umplute