autor:

Lena Butterfly

» » Aperitive

Reteta a la Lena*

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
1 kg. cartofi, 1 ardei gras rosu, 2 oua fierte, tari, 1 ceapa, 1 buc. kaizer, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la firt ca la piure.
Ceapa, kaizeru, ardeiu se toc marunt si se pin la calit intr-un tuci.
Dupa ce s-au fiert bine cartofii se pun peste ceapa, kaizer si ardei si peste ele se pun ouale cubulete sau feliute.Se da focul mic si se pune capacu.Se mai mesteca sa nu se lipeasca, se condimenteaza cu sare si piper dua gust si se razuie si niste pranza sau cascaval.
Se lasa sa dea in clocot de cateva ori si se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta a la Lena*" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ciuperci pane Mirey

Ciuperci pane Mirey

Se fierb ciupercile cam 15 min, se scurg si se toaca nu foarte marunt. Din oua, apa minerala,

5 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Ochiuri in cuib de cartofi

Ochiuri in cuib de cartofi

Se fierb cartofii in coaja, se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare si se calesc in putin

3 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Pauna Stana , 05 august 2017

    Simpatice!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Pauna Stana

Simpatice!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Clafoutis cu rosii cherry