1. Lasati mango la rehidratat timp de 1ora, dupa care taiati felii subtiri.
2. Separat, puneti quinoa in 4 parti de apa si lasati la fiert 20 de minute.
3. Scurgeti de apa si adaugati o lingura de ulei de cocos ce va preveni lipirea boabelor.
4. Adaugati bucatile de mango si amestecati pana ce acestea devin pastoase.
5. Deosebit de nutritiv si gustos pentru micul dejun (sau pentru o cina lejera)!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii