Reteta din doar 3 ingrediente bio: quinoa, ulei de cocos, felii de mango

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g quinoa
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 50 g felii de mango

Mod de preparare

1. Lasati mango la rehidratat timp de 1ora, dupa care taiati felii subtiri.

2. Separat, puneti quinoa in 4 parti de apa si lasati la fiert 20 de minute.

3. Scurgeti de apa si adaugati o lingura de ulei de cocos ce va preveni lipirea boabelor.

4. Adaugati bucatile de mango si amestecati pana ce acestea devin pastoase.

5. Deosebit de nutritiv si gustos pentru micul dejun (sau pentru o cina lejera)!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor