1. Fierbeti timp de 15-20 minute 1 cana de orez in 2 cani de apa si amestecati la foc mic.
2. Scoateti orezul si separat rupeti in fasii mici o mana de alge Nori.
3. Lasati-le la inmuiat 20 minute iar apoi scurgeti-le de apa si adaugati-le in orezul aburind.
4. Amestecati si serviti in boluri mici deasupra carora adaugati 1-2 lingurite de sos shoyu.
5. Nu este nevoie sa presarati sare datorita sosului care incununeaza aceasta reteta usoara!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii