1. Fierbeti timp de 15-20 minute 1 cana de orez in 2 cani de apa si amestecati la foc mic.
2. Scoateti orezul si separat rupeti in fasii mici o mana de alge Nori.
3. Lasati-le la inmuiat 20 minute iar apoi scurgeti-le de apa si adaugati-le in orezul aburind.
4. Amestecati si serviti in boluri mici deasupra carora adaugati 1-2 lingurite de sos shoyu.
5. Nu este nevoie sa presarati sare datorita sosului care incununeaza aceasta reteta usoara!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii