*Laptele de soia trebuie agitat inainte de folosire!
In vasul de la mixerul vertical puneti uleiul, laptele, mustarul, zeama de lamaie si condimentati. Incepeti sa mixati, tinand mixerul pe fundul vasului timp de 1 minut.
Dupa care ridicati si coborati mixerul pana se incorporeaza tot uleiul. Este gata! Puteti intoarce vasul cu susul in jos, ca maioneza nu va cadea! Aceasta maioneza se poate amesteca foarte bine cu o pasta de usturoi. Merge cu peste, cu pui!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii