autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Risotto al negro di seppie

    Reteta postata pe: 27 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 27 februarie 2014

Ingrediente
Pentru doua persoane:, 160 grame de orez, 30 g ceapa, 50 ml vin alb, 5 g cerneala de sepie, 100 ml supa de peste, 20 g unt, Putin ulei de masline, Sare, piper &ndash dupa gust, 200 g calamari necuratati

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline. Se adauga orezul, vinul alb si calamarii.

Compozitia se lasa pe foc pana scade putin, apoi se adauga supa de peste si cerneala de sepie.

Se amesteca in permanenta pentru a se evita lipirea orezului. Se adauga sare si se lasa la fiert 12-14 minute.

La final se adauga untul.

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul Il Corso.

Reteta italiana a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso si poate fi degustata pe 27 februarie 2014, de la ora 19, cu 30% reducere, in cadrul restaurantului din Str. Alexandru Constantinescu nr. 1, Bucuresti, sector 1 (Rondul Arcului de Triumf).
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto al negro di seppie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cod la cuptor

Cod la cuptor

Se curata, se spala , se lasa la surs pestele apoi se stropeste cu sos de peste si zaema de lamaie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Rasol de pastrav cu piure de legume

Rasol de pastrav cu piure de legume

Fileurile de pastrav si legumele se fierb la aburi. Din morcovi si din telina fiarta am facut un

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

1 vot

Ingrediente

  • Pentru doua persoane:
  • 160 grame de orez
  • 30 g ceapa
  • 50 ml vin alb
  • 5 g cerneala de sepie
  • 100 ml supa de peste
  • 20 g unt
  • Putin ulei de masline
  • Sare
  • piper &ndash dupa gust
  • 200 g calamari necuratati

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Rulouri din peste