Puneti semintele de fenicul într-un mojar si zdrobiti-le pina ajung pulbere. Într-o
cratita mare, fierbinte, adaugati citeva linguri de ulei de masline si prajiti usturoiul
pina când se înmoaie, apoi adaugati semintele de fenicul zdrobite si feliile de fenicuI.
Adaugati un praf de sare si piper si micsorati focul la mediu spre mic. Acoperiti
cratita si caliti ingredientele în jur de 20 de minute, pana când feniculul devine
moale si dulce.
Începeti sa preparati risotto bianco, ca de obicei, si continuati pâna când orezul este
pe jumatate fiert. Pe la jumatatea etapei a treia, adaugati feniculul calit, apoi fierbeti
în continuare pfma când orezul este gata.
Zdrobiti ardeii iuti uscati Într-un mojar, pâna obtineti o pulbere fina. În etapa a
patra, când puneti untul si parmezanul, adaugati de asemenea ricotta farftmitata si
coaja de lamâie. Verificati daca e destul de condimentat si echilibrati aromele cu
zeama de lamaie, dupa gust. Repartizati risotto în farfurii, apoi presarati-1 cu
frunzele de fenicul si praful de ardei iuti. La masa ,radeti deasupra parmezan
proaspat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii