Încingeti cuptorul la 190°C. Puneti cârnatii cotechino într-o tava mica, împreuna
cu cepele necuratate, si introduceti tava în cuptorul încins. Lasati-o timp de o ora,
pâna când cepele devin moi si dulci. iar cârnatii sunt copti. Scoateti tava din cuptor
si micsorati temperatura la I50 gradeC.
Începeti sa preparati risotto ca de obicei si continuati ca în reteta, adaugând supa
putin câte putin. In acest timp puteti sa curatati cepele, care trebuie sa se fi racit.
Taiati una din ele în patru, puneti-o intr-un vas si lasati-1 la cald în cuptor. Tocati
marunt celelalte doua cepe, curatati cirnatii de coaja groasa si aruncati-o. Farâmitati
carnea. Când orezul este pe trei sferturi fiert, în etapa a treia, adaugati ccpele
coapte, tocate si cârnatii farâmitati; continuati sa fierbeti pâna când orczul este
exact asa cum trebuie.
În etapa a patra, când adaugati untul si parmezanul, gustati, condimentati cu atentie
si încorporati frunzele de cimbru tocate. Repartizati risotto în farfurii, decorati
cu câte un sfert de ceapa zdrobita si serviti presarat cu parmezan ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii