Încingeti cuptorul la 190°C. Puneti cârnatii cotechino într-o tava mica, împreuna
cu cepele necuratate, si introduceti tava în cuptorul încins. Lasati-o timp de o ora,
pâna când cepele devin moi si dulci. iar cârnatii sunt copti. Scoateti tava din cuptor
si micsorati temperatura la I50 gradeC.
Începeti sa preparati risotto ca de obicei si continuati ca în reteta, adaugând supa
putin câte putin. In acest timp puteti sa curatati cepele, care trebuie sa se fi racit.
Taiati una din ele în patru, puneti-o intr-un vas si lasati-1 la cald în cuptor. Tocati
marunt celelalte doua cepe, curatati cirnatii de coaja groasa si aruncati-o. Farâmitati
carnea. Când orezul este pe trei sferturi fiert, în etapa a treia, adaugati ccpele
coapte, tocate si cârnatii farâmitati; continuati sa fierbeti pâna când orczul este
exact asa cum trebuie.
În etapa a patra, când adaugati untul si parmezanul, gustati, condimentati cu atentie
si încorporati frunzele de cimbru tocate. Repartizati risotto în farfurii, decorati
cu câte un sfert de ceapa zdrobita si serviti presarat cu parmezan ras.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii