Încingeti cuptorul la 200 grade C. Începeti sa preparati risotto bianco. Când ajungeti spre
sfârsitul etapei , trebuie sa prajiti ciupercile, asa ca încalziti o tigaie rezistenta
la cuptor sau o tava cu fundul gros si adaugati putin ulei. Prajiti ciupercile timp de
un minut sau doua, pâna încep sa se coloreze, si condimentati-le cu sare si piper.
Adaugati usturoiul, cimbrul si untul, si amestecati. Puneti tigaia sau tava în cuptorul
încins
În etapa a patra, cftnd adaugati la risotto untul si parmezanul, adaugati si patrunjelui,
care-i va da o culoare verde fantastica si o aroma intensa. Tocati mai mare
jumatate din ciuperciJe prajite cu usturoi si adaugati-le\' la risotto, împreuna cu niste
zeamel de lamâie, ca sa echilibrati aromele. Repartizati risotto în farfurii si presarati-l
cu restul de ciuperci. Serviti cu parmezan ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii