Ingrediente
risotto bianco, 200 g ciuperci salbatice, ulei de masline, sare marina, piper negru proaspat macinat, catei de la o capatina de usturoi, frunzele de la o legatura mica de cimbru proaspat, o lingura unt, o legatura mica de patrunjel proaspat, o lamaie, parmezan pentru ras
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
5 voturi
Mod de preparare
sfârsitul etapei , trebuie sa prajiti ciupercile, asa ca încalziti o tigaie rezistenta
la cuptor sau o tava cu fundul gros si adaugati putin ulei. Prajiti ciupercile timp de
un minut sau doua, pâna încep sa se coloreze, si condimentati-le cu sare si piper.
Adaugati usturoiul, cimbrul si untul, si amestecati. Puneti tigaia sau tava în cuptorul
încins
În etapa a patra, cftnd adaugati la risotto untul si parmezanul, adaugati si patrunjelui,
care-i va da o culoare verde fantastica si o aroma intensa. Tocati mai mare
jumatate din ciuperciJe prajite cu usturoi si adaugati-le\' la risotto, împreuna cu niste
zeamel de lamâie, ca sa echilibrati aromele. Repartizati risotto în farfurii si presarati-l
cu restul de ciuperci. Serviti cu parmezan ras.
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Imi place !
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010
O bunatate !