Încingeti cuptorul la 200 grade C. Începeti sa preparati risotto bianco. Când ajungeti spre
sfârsitul etapei , trebuie sa prajiti ciupercile, asa ca încalziti o tigaie rezistenta
la cuptor sau o tava cu fundul gros si adaugati putin ulei. Prajiti ciupercile timp de
un minut sau doua, pâna încep sa se coloreze, si condimentati-le cu sare si piper.
Adaugati usturoiul, cimbrul si untul, si amestecati. Puneti tigaia sau tava în cuptorul
încins
În etapa a patra, cftnd adaugati la risotto untul si parmezanul, adaugati si patrunjelui,
care-i va da o culoare verde fantastica si o aroma intensa. Tocati mai mare
jumatate din ciuperciJe prajite cu usturoi si adaugati-le\' la risotto, împreuna cu niste
zeamel de lamâie, ca sa echilibrati aromele. Repartizati risotto în farfurii si presarati-l
cu restul de ciuperci. Serviti cu parmezan ras.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii