1.Într-o cratiţă se pun 2-3 linguri de unt, în care vom căli puţin ceapă şi usturoiul. Se adaugă morcovii rași.
2.Se amestecă 3-4 minute, după care se toarnă vinul și se lasă să se evapore.
3.Se adaugă orezul, amestecând continuu timp de 3-4 mimute
4. Se toarnă primul polonic de supă şi amestecăm până când orezul absoarbe tot lichidul. Se procedează aşa până când este gata orezul, se potriveşte de sare şi piper si se adauga curry.
5.Risotto este gata când bobul de orez este “al dente”.
6. Înainte de opri focul se adaugă untul şi parmezanul. Se ia cratiţa de pe foc şi se lasă acoperit aproximativ 10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii