Pentru pilaf folosim o oala adanca de teflon, destul de mare, si incepem prin a cali usturoiul maruntit intr-un amestec de ulei de masline si unt. Adaugam spanacul congelat si il lasam sa scada un pic, dupa care adaugam orezul, impreuna cu un praf de sare si piper.
Separat fierbem 1,5 l de apa in care dizolvam delikat si adaugam din cand in cand in orez, amestecand bine.
Cand orezul este fiert \"al dente\" il amestecam cu mozzarella taiata cubulete si cutia de smantana si turnam compozitia intr-o tava de teflon sau de yena unsa cu unt; presaram deasupra parmezan sau cascaval ras din belsug si dam la cuptor pentru 10-15 minute.
Bon appetito!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii