Risotto de post cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Risotto de post cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • - 150 g orez tip Arborio
  • - 200 g ciuperci champignon
  • - 200 g ghebe congelate
  • - 100 g hribi congelati
  • - 50 g mazare congelata
  • - o ceapa
  • - 2 catei usturoi
  • - 50 ml ulei de masline extravirgin
  • - 500-600 ml supa de legume
  • - sare
  • - oregano
  • - cateva frunze ceapa verde pentru ornat

Mod de preparare

Curatam ceapa si usturoiul, le taiem marunt si le calim in 3 linguri de ulei de masline pe foc mic. Adaugam orezul, il calim 2 minute, apoi transferam totul in vasul aparatului Crock-Pot. Turnam supa de legume fierbinte, punem sare si lasam sa fiarba 2 ore la temperatura High.

Intre timp taiem marunt ciupercile si le calim in 3 linguri de ulei de masline cu sare si oregano.

Dupa ce orezul a fiert o ora si jumatate in aparatul de gatit Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, ii adaugam ciupercile (din care pastram cateva mai mari pentru ornat) si mazarea, amestecam si lasam inca jumatate de ora sa se imprieteneasca toate. La final adaugam putin ulei de masline si amestecam bine.

Taiem putina ceapa verde, punem orezul in farfurii, ornam cu ceapa verde si ciuperci si stropim cu putin ulei de masline.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor