autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu peste

Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2013

Ingrediente
2 rondele de crap, malai, 4 felii suncade Praga(sau orice alta sunca), 4 felii cascaval, migdale, marar verde, ulei, zeama de la o jumatate de lamaie, sare

Dificultate: Medie Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Rondelele trebuie sa fie ceva mai mari ........de aproximativ 4-5 cm.
Acestea se condimenteaza cu sare ,se stropesc cu zeama de lamaie si apoi se dau prin malai.Incingem ulei intr-o tigaie si punem rondelele sa se rumeneasca circa 3 min pe o parte si alte 3 min pe cealalta parte.Scoatem rondelele pe un prosop absorbant .
Pentru fiecare rondea folosim cate 2 bucati de sunca si cate 2 bucati de cascaval(pe care le taiem ochiometric,dupa cum dorim)Impaturim bucatile de cascaval in sunca si apoi le plasam in interiorul rondelele impreuna cu marar verde taiat nu foarte marunt si cateva migdale..Intr-un vas de yena uns cu unt asezam rondelele
si dam la cuptor pana ce cascavalul se topeste si prinde o culoare aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 rondele de crap
  • malai
  • 4 felii suncade Praga(sau orice alta sunca)
  • 4 felii cascaval
  • migdale
  • marar verde
  • ulei
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

6 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

30 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crema de somon