autor:

maria mihalache

» » Aperitive cu carne

Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2015

Ingrediente
2 dovlecei potriviti, 500g carne de porc, 3-4 fire ceapa verde, 1 legatura marar, 1 ou, sare, piper macinat, , Mai avem nevoie, ulei pentru prajit, faina, 2 oua mici

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Trecem carnea prin masina de tocat.
Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime.
Indepartam,folosind un cutit,miezul dovleceilor.

Carnea tocata o amestecam cu ceapa si mararul taiate marunt.

Incorporam oul,adaugam sare si piper dupa gust si amestecam bine.
Formam bilute din carnea tocata si umplem fiecare rondea.

Apasam usor cu palma pentru aplatizare.



Dam rand pe rand fiecare rondea de dovlecel umpluta prin faina.
Scuturam pentru a indeparta surplusul de faina sI dam apoi prin ou batut .

Incingem bine ulei intr.o cratita si prajim rondelele de dovlecei.

Cand sunt gata facute si rumene scoatem rondelele de dovlecel pe un prosop absorbant.
Se pot servi atat calde cat si reci acompaniate de mujdei de usturoi sau iaurt rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite cu carne de pui

Clatite cu carne de pui

Pulpele de pui se fierb, apoi se taie marunt. Intr-o tigaie se pune untul si se rumeneste bine.

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Briose cu cascaval, carnati afumati si gogosari murati

Briose cu cascaval, carnati afumati si gogosari murati

Intr-un castron amestecam iaurtul, ouale, uleiul, sarea si cascavalul ras. Separat amestecam faina

8 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei potriviti
  • 500g carne de porc
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
  • Mai avem nevoie
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • 2 oua mici

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu ficatei