Trecem carnea prin masina de tocat.
Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime.
Indepartam,folosind un cutit,miezul dovleceilor.
Carnea tocata o amestecam cu ceapa si mararul taiate marunt.
Incorporam oul,adaugam sare si piper dupa gust si amestecam bine.
Formam bilute din carnea tocata si umplem fiecare rondea.
Apasam usor cu palma pentru aplatizare.
Dam rand pe rand fiecare rondea de dovlecel umpluta prin faina.
Scuturam pentru a indeparta surplusul de faina sI dam apoi prin ou batut .
Incingem bine ulei intr.o cratita si prajim rondelele de dovlecei.
Cand sunt gata facute si rumene scoatem rondelele de dovlecel pe un prosop absorbant.
Se pot servi atat calde cat si reci acompaniate de mujdei de usturoi sau iaurt rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii