autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu peste

Rondele de fitofag cu cartofi umpluti gramaj per portie

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 februarie 2011

Ingrediente
1-2 cartofi potiviti, 1 medalion de fitofag, 15 ml smantana lichida, 20 g branza de vaci, 10 g de telemea de capra, 1 catel de usturoi, sare, piper, ulei, , Pt dessign : praz si reductie de acetto balsamico

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare si o lingurita de otet, cartofii vor fierbe in coaja. Se lasa pana sunt treisferturi fierti dupa care se scot si se lasa sa se raceasca.
Separat vom lua medaliobul de fitofag in clatim intr-un jet de apa rece, dupa care se va tapeta cu hartie absorbanta sa ii luam surplusul de apa, se va unge cu ulei si se va pipera, il lasam in asteptare pana cand grill-ul este bine incalzit, dupa care il asezam pe gratar. Daca este medalionul mai mare(gros) se va lasa aproximativ 7-10 minute pe fiecare parte, daca nu este facut mai lasati-l este in functie de gratarul fiecaruia.

Separat facem o crema, se va rade telemeaua de capra si se va incorpora in branza de vaci si se va adauga pentru omogenizare si smantana se sareaza, pipereaza se toaca fin si se adauga si catelul de usturoi si o frunza nu prea mare de praz.

Dupa ce cartofii sau racit le vom da o gaura in mijloc cu aparatul de scos cotorul la mere si vom umple casrtofii cu respectiva pasta rezultata. Se va pune pe gratar atat caroful plin cu crema cat si fitilele scoase de la cartof, se vor rumenii pe ambele parti, cum observati in imaginea alaturata.

Pentru decor, vom folosi acetto balsamico si fire subtiri de praz.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de fitofag cu cartofi umpluti gramaj per portie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la gratar cu chilli, sos de smantana si fasole verde

Somon la gratar cu chilli, sos de smantana si fasole verde

Incingeti usturoiul si ceapa intr-o tigaie non-aderenta, fara ulei, pana devin aurii. Lasati sa se

5 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Macrou in 2 feluri

Macrou in 2 feluri

Se decongeleaza peştele şi se taie în bucăti potrivite. Se scurge de apă şi se zvăntă cu

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Interesant si frumos aranjat.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1-2 cartofi potiviti
  • 1 medalion de fitofag
  • 15 ml smantana lichida
  • 20 g branza de vaci
  • 10 g de telemea de capra
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • Pt dessign : praz si reductie de acetto balsamico

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Interesant si frumos aranjat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Merlucius cu fasole verde frantuzeasca