autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Rondele de peste cu sos de mustar

   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Ingrediente pentru 2 portii:, peste gras, dezosat, (somn, crap mare, somon) 500 g cartof, 4 bucati mijlocii morcov, 1 bucata patrunjel, cateva fire. marar, 1/2 leg. usturoi, 3 catei maioneza, 2 linguri mustar, 1 lingura iaurt, 1 lingura Delikat, 1 lingurita pesmet alb, 1 pahar boia de ardei dulce, o lingurita ulei de masline, 125ml, (un pahar) piper boabe, dupa gust sare, dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 30 min

25 voturi

Mod de preparare

Pestele eviscerat si decapitat se taie in rondele groase de un deget, sau fileuri, (cel mare), se usuca pe un servet curat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust si se tavalesc prin pesmetul amestecat cu boia, (care se adauga pentru culoare).
Pestele scurs de ulei se aseaza pe o farfurie intinsa, alaturi de cartofii fierti ornati cu cate o feliuta de morcov taiata in diagonala.
Se toarna sosul pese cartofii firbinti, presarand apoi cateva frunze de patrunjel verde tocate marunt, si se orneaza cu o frunzulita verde de marar.
La acest fel de mancare deosebit se alatura un vin alb de calitate, demisec, servit frapat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de peste cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon grill

Somon grill

Imi place foarte mult somonul,acesta este o reteta banala si banuiesc ca toata lume o face. Am luat

7 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Dorada cu ciuperci

Dorada cu ciuperci

Se curata si se spala bine pestele, se desface in doua si se sareaza si pipereaza. Ciupercile se

28 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

25 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 2 portii:
  • peste gras
  • dezosat
  • (somn
  • crap mare
  • somon) 500 g cartof
  • 4 bucati mijlocii morcov
  • 1 bucata patrunjel
  • cateva fire. marar
  • 1/2 leg. usturoi
  • 3 catei maioneza
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingura Delikat
  • 1 lingurita pesmet alb
  • 1 pahar boia de ardei dulce
  • o lingurita ulei de masline
  • 125ml
  • (un pahar) piper boabe
  • dupa gust sare
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne