autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu peste

Rondele de rechin in crusta de mustar

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2010

Ingrediente
4 rondele rechin, 1 lingurita mustar clasic, 1 lingurita maioneza de soia(sau clasica), 1 lingurita sos dijonnaise, sare si piper, zeama de la o lamaie, ulei de masline pentru uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza o pasta.Cu aceasta pasta se unge pestele.
Se pune hartie de pergament intr-o tava de aragaz,se unge cu ulei de masline,se aseaza pestele,se condimenteaza cu sare si piper si zeama de lamaie,apoi se unge pestele uniform cu sosul de mustar.Se baga in cuptorul incins pentru 30 de minute.Se poate servi cu o garniture din orez sau legume fierte in abur.Eu l-am servit cu beby carot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de rechin in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ciorba de perisoare de peste

Ciorba de perisoare de peste

Am tocat legumele marunt. Am pus ceapa la calit in putin ulei, cand si-a schimbat culoarea am adaugat

6 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Creveţi cu sos ( şi orez)

Creveţi cu sos ( şi orez)

Toate ingredientele de mai sus de amestecă şi se lasă la macerat (în frigider)cam 1 oră(eu am

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Foarte gustos!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Minunata reteta, frumoasa prezentare.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      10 cu felicitari!!! No coment. Arata de nu se poate mai bine

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Panseluta,te inseli,rechinul nu este deloc gras.Dar tu faci cum iti place.Ce se spune despre rechin,ca cu cat este mai mare,cu atat concentratia de mercur ar fi mai mare.Dar dupa ei nu stiu ce fel de peste sa mai mancam.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      foarte buna ideea cu mustarul.eu nu i-as mai pune maioneza,pt ca rechinul este un peste gras.dar,de gustibus...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Minunat! Se salveaza!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Frumos aranjat, bun de mancat.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Un deliciu! Sosul si mustarul de Dijon dau o aroma deosebita.***** Si foarte sanatos in acelasi timp.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      seamana cu Corvina(stone bass) sau cherne(halibut)din Portugalia,trebuie sa fie tare bun cum l-ai preparat!felicitari!salvat!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Este ft bun si gustos!

    • Fara foto

      Silvia , 10 martie 2010

      Valentina,multumesc frumos. Catalina,se poate face cu orice fel de peste file.Eu asa pregatesc si fileul de somon,cod,salau etc.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Ce bunatate ai pregatit draga mea...

    • Fara foto

      ana catalina focsa , 10 martie 2010

      Cu peste "spada" oare se poate incerca? Vazand ca par asemanatoare feliile...reteta suna foarte bine!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 rondele rechin
  • 1 lingurita mustar clasic
  • 1 lingurita maioneza de soia(sau clasica)
  • 1 lingurita sos dijonnaise
  • sare si piper
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline pentru uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Ton pe grill Ton pe grill

Se face un bait, usturoiul se da pe razatoare, se adauga uleiul, sarea piperul dupa gust si zeama de la lamaie. Se ung bucățile de

0 voturi    0 comentarii
1h 59 min
Mancaruri cu peste
Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie

Pentru inceput spalam si curatam somonul de solzi si spini. Untul il topim la microunda intr-un bol mai marisor, peste punem sucul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Crap cu legume la cuptor