1. Incalziti cuptorul la 175 de grade.
2. bateti ouale cu zaharul. Adaugati faina, bicarbonatul, praful de copt, coaja de lamaie rasa, scortisoara si continuati sa bateti amestecul. adaugati uleiul si morcovul ras fin (foarte fin, din cate stiu eu). Adaugati nucile in compozitie. 3. ungeti o tava de tort (cu diametrul de 26 cm) cu unt si puneti compozitia. Lasati la cuptor 40 minute. Scoateti si lasati sa se raceasca. 4. topiti untul si lasati-l sa se raceasca, dar sa nu se intareasca. adaugati crema de branza, zaharul pudra, vanilia si sucul de la lamaie. ungeti tortul si lasati sa se intareasca glazura. ornati cu flori mici.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii