Rosii dulci cu sos de mustar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 rosii de marime potrivita
  • 3 castraveciori subtiri
  • cateva frunze de salata verde
  • Pentru sos
  • 6 linguri de ulei
  • 3 linguri de otet
  • 6 catei de usturoi
  • o lingurita de mustar
  • sare

Mod de preparare

Se orneaza un platou intins cu frunze de salata bine spalate. Se spala rosiile si se taie jumatati.

Fiecare jumatate se asa-za cu taietura in jos si se taie in 5-6 felioare, fara a se strapunge rosia pana in partea de jos. intre felioare se introduc rondele subtiri de castraveti, curatati de coaja.

Se asaza astfel incat rondela de castravete sa ramana putin deasupra suprafetei rosiei, ca sa se observe, imitand

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor