autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rosii Gratinate

Autor: IACOB LILIANA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IACOB LILIANA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
700 g rosii coapte, unt, sare, piper, 2 cepe, 70 g pesmet fin, 2-3 catei usturoi, cateva frunze patrunjel, putin cimbrisor, 75 g cascaval ras, 10 linguri ulei masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala rosiile, se taie felii goase de 1 cm. Se unge un vas rotund termorezistent cu unt si se aseaza feliile in cerc, acoperindu-se pe jumatate.
Se taie ceapa rondele, usturoiul se taie subtire. Se presara peste rosii.
Se toaca verdeturile, se amesteca cu cascavalul, pesmetul si cu uleiul pana se face ca o crema. Se toarna peste rosii.
Se da la cuptor si se lasa 20-30 min. pana ce se formeaza o crusta maroniu-aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii Gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu rosii gratinate

Piept de pui cu rosii gratinate

Se spala carnea , se cresteaza in 3-4 locuri, se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.Cand

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de curcan cu legume

Piept de curcan cu legume

(2 porții) Pentru a mai schimba un pic seria pastelor vă propun o rețetă, zic eu, sănătoasă

4 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    Bun,bun,bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    Interesant.O sa incerc si eu

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 700 g rosii coapte
  • unt
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 70 g pesmet fin
  • 2-3 catei usturoi
  • cateva frunze patrunjel
  • putin cimbrisor
  • 75 g cascaval ras
  • 10 linguri ulei masline

Raporteaza reteta

Retete
de IACOB LILIANA
ECLER

ECLER

Coji: Se fierb uleiul si apa in clocot. Se da jos cratita de pe foc si se adauga imediat faina,

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Pizza cu iaurt

Pizza cu iaurt

Se framanta aluatul si se lasa la rece 2 ore. se intinde in tava aluatul, se unge cu sos de rosii,se

10 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Tocana de ardei