Se spala rosiile, se taie felii goase de 1 cm. Se unge un vas rotund termorezistent cu unt si se aseaza feliile in cerc, acoperindu-se pe jumatate.
Se taie ceapa rondele, usturoiul se taie subtire. Se presara peste rosii.
Se toaca verdeturile, se amesteca cu cascavalul, pesmetul si cu uleiul pana se face ca o crema. Se toarna peste rosii.
Se da la cuptor si se lasa 20-30 min. pana ce se formeaza o crusta maroniu-aurie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii