autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rosii Gratinate

Autor: IACOB LILIANA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IACOB LILIANA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
700 g rosii coapte, unt, sare, piper, 2 cepe, 70 g pesmet fin, 2-3 catei usturoi, cateva frunze patrunjel, putin cimbrisor, 75 g cascaval ras, 10 linguri ulei masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala rosiile, se taie felii goase de 1 cm. Se unge un vas rotund termorezistent cu unt si se aseaza feliile in cerc, acoperindu-se pe jumatate.
Se taie ceapa rondele, usturoiul se taie subtire. Se presara peste rosii.
Se toaca verdeturile, se amesteca cu cascavalul, pesmetul si cu uleiul pana se face ca o crema. Se toarna peste rosii.
Se da la cuptor si se lasa 20-30 min. pana ce se formeaza o crusta maroniu-aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii Gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu rosii gratinate

Piept de pui cu rosii gratinate

Se spala carnea , se cresteaza in 3-4 locuri, se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.Cand

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
PORUMB FIERT

PORUMB FIERT

Intro oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore).

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    Bun,bun,bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    Interesant.O sa incerc si eu

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 700 g rosii coapte
  • unt
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 70 g pesmet fin
  • 2-3 catei usturoi
  • cateva frunze patrunjel
  • putin cimbrisor
  • 75 g cascaval ras
  • 10 linguri ulei masline

Raporteaza reteta

Retete
de IACOB LILIANA
ECLER

ECLER

Coji: Se fierb uleiul si apa in clocot. Se da jos cratita de pe foc si se adauga imediat faina,

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Pizza cu iaurt

Pizza cu iaurt

Se framanta aluatul si se lasa la rece 2 ore. se intinde in tava aluatul, se unge cu sos de rosii,se

10 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Mancare de orez cu sfecla rosie