Ceapa se taie felii subtiri si se caleste in ulei, se adauga dovlecelul curatat si taiat fasii subtiri.Se aseaza dovlecelul calit impreuna cu ceapa intr-o tava si deasupra se pun rosiile cu partea bombata in sus.Se amesteca intr-un castron ouale cu faina si untul si se adauga laptele cu smantana pana se omogenizeaza bine, se potriveste de sare si piper si se toarna in tava peste rosii si dovlecel.Deasupra se pun rondelele de mozzarela.Se da la cuptor pentru 25 minute

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii